Project Description

Een elektronisch locker sluitsysteem klaar voor de toekomst; ubilock®

In opdracht van ubilock B.V. hebben we ubilock® ontworpen. Van eerste concept, prototypes, engineering tot en met productiebegeleiding. In samenwerking met partijen voor de kunststof productie, elektronica ontwikkeling, software ontwikkeling, elektronica productie, assemblage en distributie is ubilock® succesvol op de markt gezet.

Ubilock® is een elektronisch slot dat wordt geplaatst in lockerkasten. Geschikt voor zowel links als rechts sluitende deuren. Door de flexibele aansturing en integratie in een netwerk, kan ubilock® op vele manieren worden bediend. Denk aan openen met tablet of smartphone, RFID pas, vingerprintscan etc. Daarnaast kent het sluitmechanisme van ubilock® een aantal unieke eigenschappen:

– Past zichzelf aan, aan de positie van de deur ten opzichte van het slot.
– Geen rammelende locker deur in gesloten toestand.
– In gesloten toestand sluit de locker deur perfect aan met de kast.
– Detecteert als de locker deur met veel kracht moet worden gesloten. Door, bijvoorbeeld, een overvolle locker.
– Detecteert een inbraakpoging, voordat er daadwerkelijk ingebroken is.
– Gaat automatisch op slot als de locker deur wordt gesloten.
– Kent 2 manieren om de deur te openen: duwt de deur automatisch een paar centimeter open of wacht met openen totdat de gebruiker tegen de deur aan duwt; Push to open.

De montagepunten worden afgedekt na montage, zodat er een strak geheel over blijft. Samen met de heldere LED verlichting en handig geplaatste USB poort voor het communiceren en opladen van USB devices maakt dit ubilock® een gebruiksvriendelijk slot.

Voor informatie over verkoop en levering verwijzen we je graag door naar Ubilock B.V. of een geautoriseerde dealer van ubilock®: Olssen, professioneel opbergen

Terug naar het overzicht